Hennie Roffel & Roffel DressageHennie Roffel & Roffel DressageHennie Roffel & Roffel Dressage

References

Hennie Roffel & Roffel Dressage

Aangezien ik veel verschillende type paarden rijdt waaronder o.a. KWPN, Fries, Barock Pinto, Oldenburger en tuigpaarden was ik op zoek naar een zadel wat bij mij past maar ook op mijn paarden.

Samen met Sybren hebben we vakkundig gezocht naar welke type het beste bij mijn zit past en wat voor mijn paarden goed ligt. Ik houdt niet van een gedwongen zit maar wel een diepe zit voor close contact en ik heb snel last van mijn knieën als de wrong van het zadel niet goed past bij mijn bovenbeen ligging. Ook wilde ik graag veel schoudervrijheid voor mijn paarden en daar is dit type Fryso zadel uitermate geschikt voor. Tevens is dit Fryso Expression zadel zeer fijn voor compactere paarden. 

Niet alleen de ligging is belangrijk ook de kwaliteit van het leer en de steeds voortdurende vooruitgang van het optimaliseren van de zadels. Mooie bijkomstigheid is dat echt alles kan! Zoals verschillende kleuren leer, glitters en steentjes. Wat ik persoonlijk een extra dimensie vindt en hierdoor heb ik dan ook mijn zadel helemaal naar wens laten samenstellen. Love it!


O.a. de dekhengsten Fryso 518 en Emiel BP57, maar ook mijn KWPN’r Let it Be, Jim en Sacramento lopen erg fijn onder het Fryso zadel.

Ik ben blij met mijn Fryso Expression Zadel en de service van het Fryso Team! 

Naam: Hennie Roffel
Woonplaats: Tijnje
Hoogst gereden niveau: Grand Prix
Type Fryso zadel: Expression

www.roffeldressage.nl

Do you need advice? E-mail or call 0031 512 382 075